Ce inseamna Motrio?

MOTRIO este o marca a grupului Renault si reprezinta o oferta alternativa la piesa de origine a constructorului. Piesele au aceleasi caracteristici in termeni de functionalitate si siguranta precum piesele de originesi beneficiaza de o garantie de 12 luni precum si de o disponibilitate excelenta gratie utilizarii logisticii Grupului Renault.

Cui se adreseaza Motrio?

Piesele MOTRIO sunt destinate tuturor vehiculelor iesite din garantie (exceptie pneul Motrio) si vizeaza clientii care cauta un raport pret/prestatie adaptata virstei vahiculelor.
MOTRIO este o gama multi-marca care se adreseaza nu numai vehiculelor Dacia si Renault dar si altor marci precum Opel, Nissan, Peogeot, Audi, Volkswagen, etc., reprezentand o excelenta alternativa la piesele de origine ale constructorilor.

Ce cuprinde gama Motrio?

Practic sau realizat 3 game de produse:
- Gama universala cuprinde produse care pot fi montate pe mai multe tipuri de vehicule: baterii, becuri, stergatoare, produse de climatizare.

- Gama curenta cuprinde produse corespunzand operatiunilor de intretinere si uzura clasice (placute de frana, filtre de aer, filtre de carburant, filtre de ulei, filtre de polen, bujii, amortizoare)

- Gama tehnica cuprinde produse care necesita un timp de interventie mai lung si cunostinte mecanice avansate (compresoare, demaroare, curele de transmisie, curele de distributie, pome de apa, ambreiaje, kituri de distributie).

Auto Moldova va ofera posibilitatea de a monta pe masina dumneavoastra oricare din piesele din gama Motrio produse de grupul Renault. daca masina dumneavoastra este iesita din perioada de garantie nu ezitati sa solicitati consilierilor nostri oferta de piese Motrio!